A mozgás a tapasztalás útja, és mi segíteni fogunk Téged ezen az úton!

 Ha teljesen kezdő vagy, illetve még nem jártál nálunk, kérdezd bátran az Oktatót!

A sérülésedről, betegségedről tájékoztasd az Oktatódat! 

Az órákhoz szükséges eszközöket biztosítjuk Neked.

Különböző táncstílusok alaplépéseit ötvöző aerobik alapú mozgásforma, ahol a dinamikus, változatos zenére kialakított koreográfia könnyen elsajátítható, így biztosítva az intenzitást és a magas fokú edzéshatást. Az órán résztvevők megtanulják a táncok alaplépéseit, jellemző mozdulatsorait, illetve megdolgoztatják legfőbb izomcsoportjaikat. A Dance Aerobic szálkásító, zsírégető hatása mellett, fejleszti az állóképességet és a koordinációt.

Mire számíts? Dinamikus óra, az egészséges és aktív sportok kedvelőinek akik mernek és akarnak elfáradni!

Ajánljuk: 14 éves kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül MINDENKINEK, akik szeretik a dinamikusabb órákat.

További információ: Szemán Judit 06 70 414 5969

Az astanga jóga a hatha jóga egyik dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból áll, így alkalomról alkalomra ugyan azt gyakoroljuk, mégis minden egyes gyakorlás más és más eredményt ad. A sorozatok (összesen 6 sorozat van) az 5 légzésig kitartott ászanákat/ pózokat fix sorrendbe állítja, és dinamikus mozgássorral/ vinyasával köti össze, a légzéssel (udzsájí pránájama), a bandhákkal (energetikai zárak) és a drishtikkel (tekintet egy adott pontra szegezése) együtt. Így egy folyamatos, megállás nélküli gyakorlást végzünk, aminek a ritmusát az astanga jóga saját légzése, az udzsájí légzés adja. Az astanga jóga kimondottan egy erős fizikai gyakorlás, ami a rendszeres gyakorlással hamar meghozza a gyümölcsét, a test és a lélek erős, egészségesebb lesz, amitől megnő az önbizalom. A 6 sorozat egymásra épül, az I. sorozat készíti fel a testet a további 5 sorozatra, ez az alap. A világon nagyon kevesen jutnak el a 3 sorozatig is, így a jógastúdiókban főként az I. és a II. sorozatot tanítják.

Mire számíts? Az I. sorozat erősen tisztító hatású, izzadás fokozó. Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük a hajlékonyságot, az ízületek mozgástartományát. Az izmok erősek és rugalmasak lesznek, a testzsír aránya csökken, az állóképesség nő, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kialakítja a fegyelmet, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Kezdőknek, bizonytalanoknak vezetjük az I. sorozatot, a haladók saját ritmusukban is gyakorolhatnak.

Ajánljuk: 12 éves kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül minden kihívást kedvelőnek.

További információ, csoportos órán kívüli magánóra lehetősége: Forró Barbara 06 20 990 6796

Baba - Mama klub Ösztönanyuval - fejlesztő foglalkozások
Baba - Mama klub Ösztönanyuval - fejlesztő foglalkozások

B Szirtes Dóra Montessori pedagógus, két kislány édesanyja, az ÖsztönAnyu alapítója. Mindig is szerette Montessori módszerét, óvónőként is ezt alkalmazta. A Montessori módszer alapja, hogy egyik módszer sem a Te gyermekedről szól. Nincs mindenkire alkalmazható recept. Van viszont szemlélet, ami lehet közös, ami mentén döntéseket hozhatsz és megtanít kihámozni a NEKTEK megfelelő megoldásokat, melyekkel azonosulni tudsz. Mert mindenkinél más válik be. Montessori módszere irányt mutat a szülőknek ebben a sokszor kaotikus világban. Ha felnőttként megtanuljuk alkalmazni, ha azonosulni tudunk nézeteivel - vagy azok egy részével -, nagy valószínűséggel nevelhetünk boldog, kiegyensúlyozott, önálló gyermeket. De nincs varázslat ebben sem! Ugyanúgy megélitek majd a dackorszakot, a hisztiket, az utállak és akarom korszakokat, és még sok más nehézséget. Ezek természetes velejárói egy gyermek fejlődésének. Azonban hamarabb átestek majd rajtuk, s más módszerekkel egybegyúrva valódi, hosszú távú megoldásokat találhatsz a felmerülő problémákra.

Mire számíts? Egy szuper, összetartó helybéli közösségre, ahol 0-3 éves korú gyermekeikkel vannak jelen az anyukák, hasonló kíváncsisággal, problémákkal és szemlélettel mint Te.

Ajánljuk: a Montessori módszer iránt érdeklődő babás szülőknek.

További információ: B. Szirtes Dóra 06 30 982 4780

Mikor egy nő gyermeket vár, teste és lelke nagyon sok átalakuláson megy keresztül. Ezek a történések sokszor megterhelőek és meglepőek lehetnek. A Birthlight Kismama Jóga biztonságos gyakorlatai segítségével harmonikusabbá és örömtelivé tehető ez a különleges időszak. 

Mire számíts? A gyakorlások során olyan speciális, biztonságos pózokkal mozgatjuk át magunkat, melyek segítik a test alkalmazkodását a mindig változásban lévő várandósság állapotához. Az alkalmazott testhelyzetek segítik a szükséges izmok megerősítését és egyben rugalmassá is teszik azokat, kiemelt hangsúlyt fektetve a gátvédelemre. A légző gyakorlatok is fontos szerepet kapnak az órákon, melyek segítenek a fájdalomkezelésben, oldják a félelmet és a feszültséget. A rendszeres gyakorlás érzelmi stabilitást biztosít, és megtanít figyelni a belső folyamatainkra, ami a szülés során is nagy segítségedre lesz. Az órák végén vezetett meditációban kapcsolódhatsz a kisbabádhoz, elmélyítve ezzel a kötődést. 

Ajánljuk: a 12. hetet betöltött várandós kismamának, akik egészséges várandósságra, könnyű szülésre és a szülést követő gyors regenerációra vágynak, akik szeretnének érzékeny, gyöngéd és szoros kötődésre alapuló kapcsolatot kialakítani kisbabájukkal.

További információ: Szlifka Tündi 06 70 772 9009

Esküvői tánc koreográfia betanítás
Esküvői tánc koreográfia betanítás

Egyéni igények alapján

További információ: Belkovics Veronika +36 70 550 9254

A modern ember olyan életmódból fakadó mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket célzott, tudatos mozgással lehet és kell is kezelni. A Gerincjóga a gerincre és az egészséges gerinchez nélkülözhetetlen más izületekre, izmokra fókuszálva leszűkíti a hatha jógát egy könnyen, biztonságosan gyakorolható eszköztárra azzal a céllal, hogy befogadhatóvá tegye azok számára is, akik még vagy már nem rendelkeznek megfelelő fizikummal és testtudattal. Célja a mozgásszegény életmódból, a sok üléstől, vagy a nem megfelelő testtartásból fakadó mozgásszervi problémák kezelése, a fizikai test helyreállítása, a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák elkerülésének alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A helyes légzés kiemelt szerepet kap az órán, mivel azonnali, közvetlen hatással van az idegrendszerre, a hormonrendszerre, az emésztésre, és az energiatestre. Ha már túl könnyű, vagy többre, "jógásabbra" vágysz, válthatsz a hatha vagy astanga jógára.

Mire számíts? Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük a hajlékonyságot, az ízületek mozgástartományát. Az izmok erősek és rugalmasak lesznek, az állóképesség nő, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Összességében javítja az általános közérzetet.

Ajánljuk: 10 éves kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül MINDENKINEK, 50+-osoknak, aktívabb kismamáknak, szülés utáni regenerációhoz, azoknak, akik könnyed mozdulatokkal mozgatnák át Magukat, akik jelentős túlsúllyal élnek.

További információ, csoportos órán kívüli magánóra lehetősége: Forró Barbara 06 20 990 6796

Ha ülőmunkát, vagy egyoldalú munkát végzel, ha kicsi gyermeket nevelsz, és így sokat emelsz, ha szeretnéd megelőzni a gerincproblémák kialakulását, vagy megszüntetni a már kialakult fájdalmakat, ha "klasszikusabb" mozgást szeretnél a jógánál, ha tanácsokra és egy jó társaságra vágysz, ez a Te mozgásformád lesz.

Mire számíts? Megerősödnek és aktivizálódnak a gerinc tartásában, működésében résztvevő izmaid, nyúlnak a rövidülésre hajlamos izmaid, mobilizálódnak az izületeid, dolgozunk a gerinc és a test rugalmasságán, és sokat nyújtózunk.

Ajánljuk: 10 éves kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül MINDENKINEK, 50+-osoknak, aktívabb kismamáknak, szülés utáni regenerációhoz, azoknak, akik könnyed mozdulatokkal mozgatnák át Magukat, akik jelentős túlsúllyal élnek.

További információ: Wirth Andrea 06 20 354 0872

Egy hatha jóga órán a hatha jóga minden eszközét használjuk, egyszerre végzünk ászanát (testtartás), pránájámát (légzést), mentális gyakorlatokat és relaxációt/meditációt. Gyakorlása erősíti, nyújtja és vitalizálja a fizikai testet, ugyanakkor harmonizálja az energetikai és mentális folyamatokat. Serkenti és támogatja a belső szervek és a mirigyek munkáját, erősíti az idegrendszert, oldja a feszültségeket. Ideális és változatos  gyakorlatsor az általános testi és lelki egészség eléréséhez. Sokoldalúsága miatt a leghatékonyabb módszer a helyes testtartáshoz, hatásos módja az izmok és ízületek lazításának, nyújtásának, tonizálásának, a belső szervek masszírozásának, működésük serkentésének. A hatha jóga órák számtalan variációs lehetőséget rejtenek, így nagy teret adnak a fejlődésre, az astanga jógához is remek előkészítők.

Mire számíts? Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük a hajlékonyságot, az ízületek mozgástartományát. Az izmok erősek és rugalmasak lesznek, az állóképesség nő, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Összességében javítja az általános közérzetet.

Ajánljuk10 éves kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül MINDENKINEK, fittebb 50+-osoknak, aktívabb kismamáknak, szülés utáni regenerációhoz.

További információ, csoportos órán kívüli magánóra lehetősége: Forró Barbara 06 20 990 6796

Indítsd a hétfő reggelt egy átmozgató tornával, mely a főbb izomcsoportok karbantartása mellett az izületekre és azok mozgástartományára is koncentrál. A torna a klasszikus "erősítések" mellett a gerinctorna elemeit is tartalmazza. Olyan edzés, mely beindítja a napodat és büszkén indulhatsz el a hét kihívásai felé.

Mire számíts? Megerősödnek és aktivizálódnak a gerinc tartásában, működésében résztvevő izmaid, nyúlnak a rövidülésre hajlamos izmaid, mobilizálódnak az izületeid, dolgozunk a gerinc és a test rugalmasságán, és sokat nyújtózunk.

Ajánljuk: 10 éves kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül Mindenkinek.

További információ: Wirth Andrea 06 20 354 0872

Komplex Iskolaelőkészítő - kiscsoportos
Komplex Iskolaelőkészítő - kiscsoportos

Ha úgy érzed gyermekednél nem szilárdultak meg az iskolai sikeres kezdéshez szükséges alap képességek, akkor használd ki ezt az időszakot, hogy a suli egy nagy kaland legyen, ne pedig görcsös tanulás, és szorongás! 

Mire számíts? Fejlesztőpedagógusként számomra nagyon fontos, hogy minden gyerkőcöt egyénileg, saját képességeihez mérten fejlesszek, így a sulielőkészítő első pár alkalma mindig egyéni képességfelméréssel indul. Ezután egyénre szabott fejlesztéssel, játékosan, de feladattudatot fejlesztve zajlanak az alkalmak. A komplexitása abban rejlik, hogy nagymozgásokat is fejlesztek, erre épül a finommotorika és a részképességek megszilárdítása. Nagyon fontos, hogy amit az ovis nem tud 3D-ben átlátni pl. Irányok, azt a feladatlapon sem fogja tudni, ezért fontos, hogy az iskolaelőkészîtő ne csak feladatlapozás legyen.

Ajánljuk: 6 éves kor felett 

További információ, BEJELENTKEZÉS: Kerékgyártó Dóri 06 20 436 4638

A mozgásfejlődés már az anya pocakjában elkezdődik, és a születés után az első években fejlődik a legintenzívebben. Éppen ezért ez az időszak kiváló táptalajt nyújt az egészséges mozgásfejlődés megalapozására. A mozgás közvetlen és nagyon erős kapcsolatban áll az idegrendszerrel, épp ezért aki mozog, annak az idegrendszere is fejlődni fog. Ezért nem szabad elhanyagolnunk ezt az életkori szakaszt. 

Játszva tanulunk?

A gyerekek élete a játék, játék és játék. Számukra ez jelent mindent. Játék közben érzik magukat biztonságban, játék alatt fejezik ki önmagukat, képezik le egész világukat a saját nyelvükre. A gyerekek játék nélkül nem lennének taníthatók, létezni sem tudnának nélküle. Nem taníthatóak továbbá belső motiváció nélkül, és nem fejleszthetőek, ha ők nem akarják. A legtöbb kisgyerek nehézségekkel küzd, csak úgy, mint a felnőttek, és kevés olyan kicsi van, aki ne akadna el valamely fejlődési lépcsőnél. Én azért vagyok, hogy átsegítsem őket ezeken a nehéz próbatételeken.

Mire számíts? A foglalkozás 60 percén keresztül egy spontán, örömteli játék, olyan játékokkal amire életkorilag készen állnak a gyerekek. A cél, hogy megalapozzuk a mozgás szeretetét egy támogató, barátságos, szeretetteli közegben. A tanulás nálam csak játékos úton valósulhat meg. Nincs semmi, aminek a kicsi ne örülne. Együtt alkotunk, mozgunk, mondókázunk, fejlődünk. Úgy, hogy közben ő semmi mást ne érezzen, csak azt, hogy gyerek lehet, és hogy imád az lenni.

Ajánljuk: 0-12 éves korig

További információ, BEJELENTKEZÉS: Kerékgyártó Dóri 06 20 436 4638

Kéthetente vasárnap délelőttre egy remek, táncos edzésforma, mellyel hatékonyan lehet elérni fizikai, mentális és lelki érettséget. Egy jó hangulatú csoportban olyan technikát tanulhatsz, amivel kifinomultan fogsz táncolni, miközben nőies alakot is formálsz magadnak. Garantált a folyamatos izommunka, de a felszabadult, nőies táncmozdulatok is. Az órákon főleg Latin-Amerika zenéit használjuk (salsa, chachacha, rumba, bachata, zouk, kizomba, argentin tangó) néhány modern dinamikus és lassú zenével fűszerezve. Öltözet: Kényelmes, rugalmas nadrág vagy szoknya és felső, amiben nőiesnek érzed magad. Lapos talpú cipő, aminek nem tapad a talpa, és kényelmesen tudsz benne táncolni, vagy zokni.

Mire számíts? A tánctréningen nagy hangsúlyt fektetünk az alábbiakra: tartás javítása, tökéletesítése, mélyizom-erősítés, egyensúly - testtudat, nőies mozgáskultúra fejlesztése, tánctechnika (alapoktól a díszítésekig), nyújtás.

Ajánljuk: olyan nőknek, akik szeretnék a nőiességüket aktív mozgás közben kibontakoztatni. Aki még nem táncolt, de valamilyen sportban, jógában, pilates-ben stb. járatos (akár akkor is, ha csak régebben mozgott rendszeresen). Ha már táncoltál latin-amerikai táncokat, akkor itt továbbcsiszolhatod a tudásodat és a saját nőies táncstílusodat.

További információ: Horváth Réka 06 20 510 9952

 Évezredek óta használják és élvezik áldásos hatásait az illóolajoknak, így az olajok illata a jóga gyakorlást is segíti, mélyíti. Az aromaolajok egyszerű belégzés által eljutnak az agyba és ott hatással vannak a működésére. Az illóolajok rendelkeznek a legmagasabb rezgésszámmal az ismert anyagok között, használatukkal kedvező változásokat tapasztalhatunk testi és lelki folyamatainkban egyaránt. Az aromaterápiás jóga gyakorlásával növekszik az elégedettség és a boldogságérzet. Segít, hogy elérjük a testi és lelki harmóniát. Az Oktató tudatosan választja ki az illóolajokat attól függően, hogy melyik harmonizál az aktuális gyakorlatsorral.

Mire számíts? Csak nők között gyakorolsz, minimális, finom a javítás, megtanulsz bízni a tested ösztönösségében, áramolni a saját ciklusod szerint. A nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését.

Ajánljuk: testsúlytól függetlenül kezdőknek, idősebbeknek, kismamáknak, szülés utáni regenerációhoz, a lágyabb, könnyedebb mozgások kedvelőknek.

További információ: Szlifka Tünde 06 70 772 9009

 Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy vidám társaság tagja legyen, csatlakozzon hozzánk! Foglalkozásainkon játékosan ismerkedünk a hatha jóga alapjaival, az életkornak megfelelő pózokkal, a végén pedig relaxáció segíti az ellazulást. Az órákon a hangsúly a fejlesztő gyakorlatokon van, de természetesen a játék is szerepet kap. 

Mire számíts? Segít a helyes testtartás kialakításában, védeni a gerincet, kezelni a lúdtalpat, idegrendszeri éretlenség fejlesztésében, fejleszti az érzelmi intelligenciát, segít az érzelmek megélésében, kezelésében, irányításában, kifejezésében, az önbizalmat növeli, kiegyensúlyozottá válik a gyerkőc, segít a helyes önértékelés kialakulásában, a szorongást, feszültséget oldja.

Ajánlott korosztály: 10 éves korig

További információ: Kerékgyártó Dóri 06 20 436 4638

A speciális tornaprogram azoknak ajánlott, akik szebb alakra, jobb közérzetre vágynak, rendszeresen szeretnének tenni az egészségük megőrzéséért, helyreállításáért. Az órákon az egész test átmozgatásra kerül. Az gyakorlatok formálják a külsőt, kímélik az ízületeket, serkentik a légzést, a vér- és nyirokkeringést. A tornaprogram egyenletesen fejleszti az egész test izomzatát. A felületi izmokon túl a mélyizmok erősítésére és ezáltal a helyes testtartás kialakítására fókuszál, mely a női egészség és a harmonikus szép alak alappillére. A gyakorlatsorokat nyújtás és relaxáció követi, ezáltal biztosított nemcsak a testi, hanem a lelki felfrissülés is. A Dia által kidolgozott speciális tornaprogram

  • alakformálás,
  • preventív gerinctréning,
  • intimtorna, valamint
  • lelki és szellemi energiatöltet egyszerre. Mindez ugrálás nélkül, kellemes, vidám hangulatban, jó zenére, változatos tornaeszközökkel.

Mire számíts? A torna rendszeres végzése jótékony hatással van az egész szervezetre. Hosszú távú eredményeket természetesen megfelelő táplálkozással és életmóddal tudunk elérni. Táplálkozási és életmód tanácsadóként Dia ebben is tud segíteni. A tornaprogram keretében kiemelt figyelmet kapnak a változó-, és szépkorú korosztályúak, a túlsúllyal és ebből adódó egészségügyi problémákkal élők és a gyermekvállalást tervező, illetve a várandós kismamák. 

Ajánljuk: minden korosztályú, bármilyen fizikai állapotú Hölgynek, testsúlytól függetlenül.

További információ: Elek Diána 06 30 350 5236  

Szülés utáni rehabilitáció, LoveYour Belly hasizom tréning - csoportos óra
Szülés utáni rehabilitáció, LoveYour Belly hasizom tréning - csoportos óra

 Szétnyílt hasizomra gyanakodhatunk, ha reggel felkelést követően, miután megiszunk egy pohár vizet, vagy eszünk valamit, úgy tűnik, mintha ismét "terheshasat" növesztettünk volna.

Ezen az órán a fókuszban a törzs izmai, főként a hasizmok, a szülés utáni regenerálás, a feszesítés van, ill. a terhesség alatti, szülés utáni szervi és mozgásszervi problémák kezelése.

Mire számíts? Megismerkedünk a leghatékonyabb, gerincbarát hasizom fejlesztő és regeneráló gyakorlatsorokkal, melyek meglepően hamar érezhető eredményeket adnak. Összezárják a szétnyílt hasizmot, edzik a gát és medencefenék izomzatát, teljesen "derékbarát" módon rugalmasítják a gerincet, biztonságosak. 

Az óra bababarát, gyermekedet hozhatod.

Ajánljuk: kortól, a szülés idejétől és testsúlytól függetlenül minden szülés előtti formát megcélzónak.

További információ, csoportos órán kívüli magánóra lehetősége: Forró Barbara 06 20 990 6796

Tánctréning
Tánctréning

A táncban rejlő ősi energiák felhasználásával igazán eredményesen és élményekkel teli módon fejleszthetjük a test - szellem - lélek harmonikus működését. A tudatosan és jól átláthatóan felépített táncos mozgássorok a teljes testet megmozgatják, mindeközben a zenével együtt történő gyakorlás felszabadító érzése képes elhatolni a lelkünkig.

Nemcsak a mozgáskészletünk gyarapodását tapasztalhatjuk meg, hanem a táncnak, a koncentrációs képességre gyakorolt pozitív hatását is érezhetjük. Az órákon egyaránt helyet kapnak a lágy és erőteljesebb mozdulatok, különböző tánctechnikák tanulása, illetve a rugalmasan, szabadon de stabilan mozgó test kialakítására irányuló feladatok is.

Mire számíts? A táncnyelv elsajátítása olyan eszköztárat biztosít számunkra, amely nagyon jól használható a mindennapi élet során, sportmozgásokban, rekreációs tevékenységekben, de az önkifejezés területén is. Kiváló lehetőséget ad "flow" (áramlás) élmény megélésére.

Ajánljuk: 14 éves kortól minden lánynak és nőnek, táncos előképzettség nem szükséges

További információ: Belkovics Veronika +36 70 550 9254

LoveYourBelly hasizom fejlesztő- és regeneráló betanuló tréning, otthoni gyakorláshoz:

Emeletünkön 6 db szobában várnak Szakembereink egyéni foglalkozásokkal.

Testtartás elemzés, mozgásszervi állapotfelmérés, Pre- és Rehabilitációs tréning; Egyéni órák;
Gyermek komplex mozgásterápia; 
Tanulási coaching;
Szülés felkészítés, Kismama masszázs, szülés utáni regenerációs program; LoveYourBelly hasizom fejlesztő- és regeneráló betanuló tréning otthoni gyakorláshoz;
Triggerpont kezelés; Kinesiology Taping/ Sporttapping, Köpölyözés; 
Energetikai kezelések;
Nehézfém kivezetés a szervezetből; 
Táplálkozási és életmód tanácsadás; 
Kineziológia, gyermek kineziológia,Stresszkezelés,
Földsugárzás mérés (Radiesztézia);
Masszázsok széles választéka.

Elérhetőségek: Szakembereink