Óratípusok

A mozgás a tapasztalás útja, és mi segíteni fogunk Téged ezen az úton!

 Ha teljesen kezdő vagy, illetve még nem jártál nálunk, kérdezd bátran az Oktatót!

A sérülésedről, betegségedről tájékoztasd az Oktatódat! 

Az órákhoz szükséges eszközöket biztosítjuk Neked.

Agytorna - Készség és képesség fejlesztő gyermek foglalkozás - JELENLEG SZÜNETEL

Fókuszban a készség és képesség fejlesztés. Minden új képesség elsajátításához, minden tanulási folyamathoz szükség van mind a két agyfélteke közreműködésére. Hogy folyamatosan tudjunk olvasni, képesek legyünk színesen megfogalmazni a gondolatainkat, hogy tudjunk helyesen írni, és egyszerre figyelni és gondolkodni, szükségünk van arra, hogy képesek legyünk keresztezni az agyunkban a középvonalat. A keresztezett mozgásforma segít abban, hogy az addig külön-külön működő féltekék különböző funkciói összehangolódjanak. Így pl az agy egységes információként tudja kezelni a két szembe és fülbe érkező ingereket, valamint a test jobb és bal oldaláról jövő mozgásos és érintéses információkat. A test minden irányú mozgását is koordinálja. Összehangolódnak az érzések a tényekkel, a képek a szavakkal, az időbeni eligazodás a térben való tájékozódással, a kreativitás a logikai gondolkodással, és az ösztönösség a tudatossággal. 

Mire számíts? A rendszeresen végzett torna hatására a tanulás könnyebbé, élvezetesebbé válik. A gyermek, kreatívabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz.

Ajánlott korosztály: 5-12 éves korig

További információ: Szalay Réka - KinezRéka 06 20 200 3076

Alakformáló  tréning 

Mindenki szeretne egészséges és energikus maradni, ehhez szükségünk van egy kis kikapcsolódásra, lazításra. Az alakformáló tréning azoknak szól, akik harmóniára, teljességre és kiegyensúlyozottságra törekszenek a mindennapjaik során. A mozgás felszabadít, segít, hogy jól érezd magad a bőrödben. Az óra során erősítheted a gerincedet stabilizáló izmokat, hogy elkerüld a derék- és hátfájást. Az ízületek mobilizálásával könnyedebbé válik a mozgásod. Az összetettebb gyakorlatok kivitelezése fejleszti a koordinációd. Légzőgyakorlatok segítenek a testi és lelki lazításban egyaránt. 

Mire számíts? Core izmok erősítésére, ezáltal a tartásod javulni fog. Mozgástartomány növelése, koordinációfejlesztésre. Lazításra és gátizom tornára a szülés és a regenerálódás segítésére. Gyermekek jelenlétére az órán.

Ajánljuk: mindenkinek, friss édesanyáknak a szülés után 6. (vagy 8.) héttől. Óvodás kor előtti gyermekedet is hozhatod magaddal!

 További információ: Nusser Bogi 06 70 427 0278

Astanga jóga 

Az astanga jóga a hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból, összesen hat sorozatból áll. A sorozatok nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik őket a mozgással (vinyasa), a légzéssel (udzsájí pránájama), a bandhákkal (energetikai zárak) és a drishtikkel (tekintet egy adott pontra szegezése). Így a gyakorlás folyamatosan, megállás nélkül zajlik, és ritmusát az udzsájí légzés adja. Ez a légzéstechnika segíti az elme lecsendesítését, csakúgy, mint a tekintet vezetése. Mindezek beindítják az energia  (prána) áramlását a testben, és ha az elemek összeolvadnak, a gyakorlat mozgó meditációvá válik. Az erős fizikai gyakorlás hamar meghozza a gyümölcsét, a test és a lélek vibrálóan egészségesebb lesz.

Mire számíts? Nő a hajlékonyság, az ízületek mozgástartománya, az izmok erősek és rugalmasak lesznek, a zsír aránya csökken, az állóképesség nő, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kialakítja a fegyelmet, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Kezdőknek, bizonytalanoknak vezetjük az I. sorozatot, a haladók saját ritmusukban gyakorolják a sorozatukat. 

Ajánljuk: kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül minden kihívást kedvelőnek.

További információ: Forró Barbi 06 20 990 6796

Baba - mama Pilátesz- JELENLEG SZÜNETEL

Egy egyedülálló élmény és edzés is egyben, melyet megoszthatsz a babáddal, és miközben mozogsz, gyorsabban regenerálódsz szülés után. Jól elszórakozik közben a babád is, új ingerek érik, fejlődik a mozgása, szocializálódik, hozzászokik a társasághoz. A Pilates segít karcsúság megszerzésében, megőrzésében és az izomzat feszessé tételében. A módszer lényege, hogy olyan egyenletes, fokozatosan felépített gyakorlatokból áll, amelyek elősegítik az izomzat harmonikus egységként történő működését. Egyúttal magába foglal egy olyan speciális légzéstechnikát, melynek segítségével nemcsak a szervezet oxigénellátása növelhető, hanem a fizikai teljesítmény is jelentősen fokozható.

Mire számíts? Közösségre a babádnak, edzésre a mamának, önfeledt boldogságra mindenkinek. 

Ajánljuk: 6 hetes kortól hozhatod babádat, azonban ha császármetszéssel szültél, javasolt inkább csak a 8-10. héttől bekapcsolódnod - Orvosod tanácsát mindenképpen kérd ki előtte!

További információ: Elek Diána 06 30 350 5236 

Birthlight kismama jóga

Mikor egy nő gyermeket vár, teste és lelke nagyon sok átalakuláson megy keresztül. Ezek a történések sokszor megterhelőek és meglepőek lehetnek. A Birthlight Kismama Jóga biztonságos gyakorlatai segítségével harmonikusabbá és örömtelivé tehetjük ezt a különleges időszakot.

A gyakorlások során olyan speciális pózokkal mozgatjuk át magunkat, melyek segítik a test alkalmazkodását a mindig változásban lévő várandósság állapotához. Az alkalmazott testhelyzetek segítik a szükséges izmok megerősítését és egyben rugalmassá is teszik azokat. Kiemelt hangsúlyt kap a gátvédelem. A rendszeres gyakorlás érzelmi stabilitást biztosít, és megtanít figyelni a belső folyamatainkra, ami a szülés során is a segítségünkre lesz. Az órák alatt vezetett meditációban kapcsolódhatunk a kisbabánkhoz, elmélyítve ezzel a kötődést. A légző gyakorlatok is fontos szerepet kapnak az órákon, melyek segítenek a fájdalomkezelésben, oldják a félelmet és a feszültséget.

Ajánljuk: a 12. hetet betöltött várandós minden olyan kismamának, aki egészséges várandósságra, könnyű szülésre és a szülést követő gyors regenerációra vágyik, aki szeretne érzékeny, gyöngéd és szoros kötődésre alapuló kapcsolatot kialakítani kisbabájával.

További információ: Szlifka Tündi 06 70 772 9009

Futás & Jóga - JELENLEG SZÜNETEL

Két teljesen különböző mozgásforma, más dinamizmus, mégis, a különbözőek összepárosításából egy fantasztikus eredmény születik!
A futás remekül feltölti a testet és lelket, mégis egyoldalú terhelés a szervezet számára. A jóga viszont hozzátesz mindent a mozgáshoz, ami a futásból kimarad.
A jóga sokkal több, mint egy mozgásrendszer, de futás után a nyújtás, az erősítés és mobilizálás kiváló eszköze. 
A jóga tökéletes regenerációt jelent, mivel csökkenti az izomlázat, a megdolgoztatott izmokban fellelhető feszültséget, és a mozgástartományt is növeli. Egy könnyed jógarutin elég ahhoz, hogy kicsit megnyújtsd a túl feszes pontjaidat, megerősítsd a gyengéket és elkerüld a sérüléseket. 
Emellett a jóga fizikálisan és mentálisan is erősít, segít abban, hogy jobb legyen a tartásod, és elengedd a stresszt. Az egyik legjobb mozgásforma ha szeretnénk elkerülni a népszerű futósérüléseket.

Mire számíts? Ezzel a programmal megtanulod a futás helyes technikáját és elsajátíthatsz egy megfelelő levezető jóga rutint. Szert teszel egy erősebb, rugalmasabb testre, nyugodtabb elmére.
A cél 5 Km könnyed lefutása terepen nulláról, vagy kicsi futó múlttal, boldogan.

Ajánljuk: akik már régóta terveznek futni, de még mindig halogatnak, vagy már futnak egy ideje, de nincs fejlődés, ill. jógásoknak, akik szeretnének bevezetni a jóga mellé mást is. 
Ajánlott alsó korhatár: 12 év.

További információ: Forró Barbi 06 20 990 6796

Gerincjóga® 

A modern ember olyan életmódból fakadó mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket célzott, tudatos mozgással lehet és kell is kezelni. Ahhoz, hogy a hatha vagy astanga jóga erős energetikai gyakorlatait képes legyél majd kivitelezni (amelyek kihívást jelentenek még az egészséges testtel rendelkező gyakorlók számára is), szükség van egy megfelelő felkészítésre, egy preventív jellegű, biztonságos és hatékony alapozásra. A Gerincjóga leszűkíti a hatha jógát egy könnyen, biztonságosan gyakorolható eszköztárra azzal a céllal, hogy befogadhatóvá tegye azok számára is, akik még nem rendelkeznek megfelelő fizikummal és testtudattal. Célja a fizikai test helyreállítása, a testtartás javításával: a helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák elkerülésének alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A helyes légzés kiemelt szerepet kap a jógában, mivel azonnali, közvetlen hatással van az idegrendszerre, a hormonrendszerre, az emésztésre, és az energiatestre.

Mire számíts? Erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot, javítja a tartást, oldja a stresszt, javítja az emésztést, növeli a fizikai és pszichikai teherbírást, javítja az általános közérzetet, vitalizál.

Ajánljuk: kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül MINDENKINEK, 50+-osoknak, aktívabb kismamáknak, szülés utáni regenerációhoz, azoknak, akik könnyed mozdulatokkal mozgatnák át Magukat, akik jelentős túlsúllyal élnek.

További információ: Ádám- Jakab Erika 06 20 250 5453

Gerinctorna

Ha ülőmunkát, vagy egyoldalú munkát végzel, ha kicsi gyermeket nevelsz, és így sokat emelsz, ha szeretnéd megelőzni a gerincproblémák kialakulását, vagy megszüntetni a már kialakult fájdalmakat, ha "klasszikusabb" mozgást szeretnél, ha tanácsokra és egy jó társaságra vágysz, ez a Te mozgásformád lesz.

Mire számíts? Megerősödnek és aktivizálódnak a gerinc tartásában, működésében résztvevő izmaid, nyúlnak a rövidülésre hajlamos izmaid, mobilizálódnak az izületeid, dolgozunk a gerinc és a test rugalmasságán, és sokat nyújtózunk.

Ajánljuk: kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül Mindenkinek.

További információ: Wirth Andrea 06 20 354 0872

GoW Systema önvédelmi edzés 

A Systema egy tradicionális harcművészet, mely az évszázadok alatt fejlődő orosz katonai közelharc tudást foglalta rendszerbe. Az eredetileg kozák harcosok tudományát már Sztálin legszűkebb körű testőrsége is alkalmazta, majd a Szovjetunió neves polgári- és katonai titkosszolgálatainál (KGB, GRU) oktatták. Folyamatos fejlődésének és hatékonyságának köszönhetően jelenleg is az orosz Specnaz-alakulatok (Különleges Rendeltetésű Erők) kiképzési módszereinek bázisa.
A Systema egy teljes körű taktikai és közelharc rendszer. Fizikai és mentális felkészülést nyújt a vészhelyzetek kezelésére, valamint utat mutat arra, hogyan lehet egy ellenünk irányuló súlyos támadást elhárítani, túlélni. Technikái mindig az adott körülményekhez igazodnak nélkülözve minden felesleges, látványos mozdulatot. A hangsúlyt a hatékonyságra helyezi, valamint elsősorban a küzdelmi elvek elsajátítását segíti, nagy önállóságot biztosítva a gyakorlóknak.
A civileknek oktatott megoldásainkban nem az ellenfél megsemmisítése az elsődleges szempont. Viszont a szláv katonai területről hozott kemény és gyors megoldásainak köszönhetően olyan tudás birtokába juttatja a gyakorlóit, aminek köszönhetően a váratlan támadásokat extrém körülmények között is el tudja hárítani, így megfelelő időt biztosítva magának a menekülésre, segítség kérésre, vagyis a túlélésre. A pusztakezes és eszközzel (gyalogsági ásó, kés, bot, zseblámpa, stb. ) történő védekezésre épp úgy felkészíti a gyakorlót, mint az álló- és földharcra. Rugalmasságának köszönhetően bármilyen más harcművészetbe jól beilleszthető, ezért életfontosságú többlettudás birtokába juttatja a gyakorlót. Természetesen mindenféle küzdősport vagy harcművészeti jártasság nélkül is gyakorolható, különösebb fizikai-testi adottságokat nem igényel. Könnyen elsajátítható, hiszen a mindennapi mozdulatokra építi hatásos technikáit, miközben túlélési képességünket fejleszti.

Mire számíts? A GoW Systema edzésein megismerhetőek és elsajátíthatóak a támadásokkal kapcsolatos fizikai és pszichológiai ismeretek. Felismerhetővé és kezelhetővé válik az egyes helyzetben alkalmazható idegrendszeri és pszichológiai sajátosságok, melyek révén azok fejlesztésével akár harc nélkül elkerülhetőek a támadások. 

Ajánlott korosztály: 14+

További információ: Munkácsi Péter 06 30 499 9292 

Gyermek funkcionális tréning 

A funkcionális edzés lényege, hogy olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek a mindennapi életben is megállják a helyüket, melyek során a testünk, az izmaink a maguk természetes módján mozognak. Nem izoláltan eddzük az egyes izomcsoportokat, hanem egy egységes egészként tekintünk a testre. Hiszen a mindennapi életben is ha pl emeljük a kart, az egy csomó más izomra is hatással lesz a testben. A gyerekeknél itt ráadásul az van a fókuszban, hogy napi 8 órát ülnek az iskolapadban, gép előtt...ezek hatásait próbáljuk ellensúlyozni az edzéseken.

Mire számíts? Segít a helyes testtartás kialakításában, védeni a gerincet, kezelni a lúdtalpat, idegrendszeri éretlenség fejlesztésében, fejleszti az érzelmi intelligenciát, segít az érzelmek megélésében, kezelésében, irányításában, kifejezésében, az önbizalmat növeli, kiegyensúlyozottá válik a gyerkőc, segít a helyes önértékelés kialakulásában, a szorongást, feszültséget oldja.

Ajánlott korosztály: 9+

További információ: Harmati Orsi 06 70 297 8708

Hatha jóga 

Egy hatha jóga óra a hatha jóga minden eszközét használja, egyszerre végzünk benne ászanát (testtartás), pránájámát (légzést), mentális gyakorlatokat és relaxációt/meditációt. Helyes gyakorlása erősíti, nyújtja és vitalizálja a fizikai testet, ugyanakkor harmonizálja az energetikai és mentális folyamatokat. Serkenti és támogatja a belső szervek és a mirigyek munkáját, erősíti az idegrendszert, ugyanakkor oldja a feszültségeket. Ideális gyakorlatsor az általános testi és lelki egészség eléréséhez. Sokoldalúsága az egyik leghatékonyabb módszerré teszi: hatásos módja az izmok és ízületek lazításának, nyújtásának, tonizálásának, illetve a belső szervek masszírozásának, működésük serkentésének. A hatha jóga órák számtalan variációs lehetőséget rejtenek, így teret adnak a fejlődésre.

Mire számíts? Rendszeres gyakorlása vitalizál, hatására nő az önbizalom, önbecsülés, fokozódik az erőnlét. 

Ajánljuk: kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül mindenkinek.

További információ: Forró Barbi 06 20 990 6796

H.I.I.T. - nagy intenzitású intervall edzés - JELENLEG SZÜNETEL

Váltakozó intenzitású szakaszok és rövid pihenők ciklikus ismétlődésén alapuló mozgásforma. Hatékony zsírégető, kardió edzés. Aktív és pihenő szakaszok váltják egymást - a pulzus magasra emelkedik, majd visszaesik. A munkát teljes erőbedobással kell végezni. Az intervall edzés hasonlít az élet más részéhez: hirtelen érkezik egy feladat, amit gyorsan és jól meg kell oldani, utána megpihenhetünk. Ezáltal jótékony hatással van a stresszhelyzetek kezelésére is. Gyors, rövid és robbanékony edzés.

Mire számíts? Izzasztó tempóra, természetes mozgásokra, szökkenésekre, törzsizmok (core) fejlesztésére.

Ajánljuk: egészséges, az aktív, erős fizikai terhelést szerető nőknek és férfiaknak.

További információ: Nusser Bogi 06 70 427 0278

Korai és kisgyermek mozgásfejlesztés - egyéni és kiscsoportos

A mozgásfejlődés már az anya pocakjában elkezdődik, és a születés után az első években fejlődik a legintenzívebben. Éppen ezért ez az időszak kiváló táptalajt nyújt az egészséges mozgásfejlődés megalapozására. A mozgás közvetlen és nagyon erős kapcsolatban áll az idegrendszerrel, épp ezért aki mozog, annak az idegrendszere is fejlődni fog. Ezért nem szabad elhanyagolnunk ezt az életkori szakaszt. Játszva tanulunk?

A gyerekek élete a játék, játék és játék. Számukra ez jelent mindent. Játék közben érzik magukat biztonságban, játék alatt fejezik ki önmagukat, képezik le egész világukat a saját nyelvükre. A gyerekek játék nélkül nem lennének taníthatók, létezni sem tudnának nélküle. Nem taníthatóak továbbá belső motiváció nélkül, és nem fejleszthetőek, ha ők nem akarják. A legtöbb kisgyerek nehézségekkel küzd, csak úgy, mint a felnőttek, és kevés olyan kicsi van, aki ne akadna el valamely fejlődési lépcsőnél. Én azért vagyok, hogy átsegítsem őket ezeken a nehéz próbatételeken.

Mire számíts? A foglalkozás 60 percén keresztül egy spontán, örömteli játék, olyan játékokkal amire életkorilag készen állnak a gyerekek. A cél, hogy megalapozzuk a mozgás szeretetét egy támogató, barátságos, szeretetteli közegben. A tanulás nálam csak játékos úton valósulhat meg. Nincs semmi, aminek a kicsi ne örülne. Együtt alkotunk, mozgunk, mondókázunk, fejlődünk. Úgy, hogy közben ő semmi mást ne érezzen, csak azt, hogy gyerek lehet, és hogy imád az lenni.

Ajánljuk: 0-12 éves korig

További információ, BEJELENTKEZÉS: Kerékgyártó Dóri 06 20 436 4638

Nőies Mozgás és Tánctréning - salsa alapokkal

Kéthetente vasárnap délelőttre egy remek, táncos edzésforma, mellyel hatékonyan lehet elérni fizikai, mentális és lelki érettséget. Egy jó hangulatú csoportban olyan technikát tanulhatsz, amivel kifinomultan fogsz táncolni, miközben nőies alakot is formálsz magadnak. Garantált a folyamatos izommunka, de a felszabadult, nőies táncmozdulatok is. Az órákon főleg Latin-Amerika zenéit használjuk (salsa, chachacha, rumba, bachata, zouk, kizomba, argentin tangó) néhány modern dinamikus és lassú zenével fűszerezve. Öltözet: Kényelmes, rugalmas nadrág vagy szoknya és felső, amiben nőiesnek érzed magad. Lapos talpú cipő, aminek nem tapad a talpa, és kényelmesen tudsz benne táncolni, vagy zokni.

Mire számíts? A tánctréningen nagy hangsúlyt fektetünk az alábbiakra: tartás javítása, tökéletesítése, mélyizom-erősítés, egyensúly - testtudat, nőies mozgáskultúra fejlesztése, tánctechnika (alapoktól a díszítésekig), nyújtás.

Ajánljuk: olyan nőknek, akik szeretnék a nőiességüket aktív mozgás közben kibontakoztatni. Aki még nem táncolt, de valamilyen sportban, jógában, pilates-ben stb. járatos (akár akkor is, ha csak régebben mozgott rendszeresen). Ha már táncoltál latin-amerikai táncokat, akkor itt továbbcsiszolhatod a tudásodat és a saját nőies táncstílusodat.

További információ: Horváth Réka 06 20 510 9952

Női és kismama jóga

Évezredek óta használják és élvezik áldásos hatásait az illóolajoknak, így az olajok illata a jóga gyakorlást is segíti, mélyíti. Az aromaolajok egyszerű belégzés által eljutnak az agyba és ott hatással vannak a működésére. Az illóolajok rendelkeznek a legmagasabb rezgésszámmal az ismert anyagok között, használatukkal kedvező változásokat tapasztalhatunk testi és lelki folyamatainkban egyaránt. Az aromaterápiás jóga gyakorlásával növekszik az elégedettség és a boldogságérzet. Segít, hogy elérjük a testi és lelki harmóniát. Az Oktató tudatosan választja ki az illóolajokat attól függően, hogy melyik harmonizál az aktuális gyakorlatsorral.

Mire számíts? Csak nők között gyakorolsz, minimális, finom a javítás, megtanulsz bízni a tested ösztönösségében, áramolni a saját ciklusod szerint. A nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését.

Ajánljuk: kezdőknek, idősebbeknek, kismamáknak, szülés utáni regenerációhoz, a lágyabb mozgások kedvelőknek.

További információ: Szlifka Tünde 06 70 772 9009

Ovis jóga 

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egy vidám társaság tagja legyen, csatlakozzon hozzánk! Foglalkozásainkon nagy beszélgetésekkel, játékosan, nevetéssel ismerkedünk a hatha jóga alapjaival, a végén pedig relaxáció segíti az ellazulást. Az órákon a hangsúly a fejlesztő gyakorlatokon van, de természetesen a játék is szerepet kap. Egy elfogadó közegben gyakoroljuk egymás támogatását, az udvariasságot, az összetartást. Célunk egy verseny nélküli közösség létrehozása, ahol a gyerekek ebben az egy órában a virtuális térből kilépve, személyesen találkozhatnak, beszélgethetnek, barátkozhatnak és megismerhetik egymás elképzeléseit.

Mire számíts? Segít a helyes testtartás kialakításában, védeni a gerincet, kezelni a lúdtalpat, idegrendszeri éretlenség fejlesztésében, fejleszti az érzelmi intelligenciát, segít az érzelmek megélésében, kezelésében, irányításában, kifejezésében, az önbizalmat növeli, kiegyensúlyozottá válik a gyerkőc, segít a helyes önértékelés kialakulásában, a szorongást, feszültséget oldja.

Ajánlott korosztály: 3-6 éves korig

További információ: Prohászka Ági 06 20 925 2208

Pilates & mélyizom torna

A speciális tornaprogram azoknak ajánlott, akik szebb alakra, jobb közérzetre vágynak, rendszeresen szeretnének tenni az egészségük megőrzéséért, helyreállításáért. Az órákon az egész test átmozgatásra kerül. Az gyakorlatok formálják a külsőt, kímélik az ízületeket, serkentik a légzést, a vér- és nyirokkeringést. A tornaprogram egyenletesen fejleszti az egész test izomzatát. A felületi izmokon túl a mélyizmok erősítésére és ezáltal a helyes testtartás kialakítására fókuszál, mely a női egészség és a harmonikus szép alak alappillére. A gyakorlatsorokat nyújtás és relaxáció követi, ezáltal biztosított nemcsak a testi, hanem a lelki felfrissülés is. A Dia által kidolgozott speciális tornaprogram

  • alakformálás,
  • preventív gerinctréning,
  • intimtorna, valamint
  • lelki és szellemi energiatöltet egyszerre. Mindez ugrálás nélkül, kellemes, vidám hangulatban, jó zenére, változatos tornaeszközökkel.

Mire számíts? A torna rendszeres végzése jótékony hatással van az egész szervezetre. Hosszú távú eredményeket természetesen megfelelő táplálkozással és életmóddal tudunk elérni. Táplálkozási és életmód tanácsadóként Dia ebben is tud segíteni. A tornaprogram keretében kiemelt figyelmet kapnak a változó-, és szépkorú korosztályúak, a túlsúllyal és ebből adódó egészségügyi problémákkal élők és a gyermekvállalást tervező, illetve a várandós kismamák. 

Ajánljuk: minden korosztályú Hölgynek, testsúlytól függetlenül.

További információ: Elek Diána 06 30 350 5236  

Sulis jóga 

Napjainkban már Indián kívül is számos országban kezdik el a fiatalabbak is gyakorolni a jógát. Az egyre növekvő népszerűség nem véletlen, hiszen a jóga egy komplex fejlesztő módszer mind a test mind az elme számára. A fizikai testnek egy kitűnő gyakorlás, melyben fő cél, az erő és hajlékonyság közötti egyensúly megtalálása. Erősít, ellenálló képességet fejleszt, hosszútávú gyakorlásával általános fizikai jólétet biztosít. Az elme számára segít kikapcsolni, segíthet a fiataloknak új technikát találni a stressz és feszültség levezetésére, miközben testük dolgozik. Segít a helyes légzés tudatosításában, a testtudat alakításában és a relaxáció elsajátításában.

A tini jóga óra egy 60 perces foglalkozás, ezalatt minden alkalommal csinálunk Napüdvözlet, egyes álló és ülő pózokat. Részekre bontva ismerkedünk a jóga egészével, mindezt az életkori sajátosságok figyelembe vételével és azt szem előtt tartva, hogy a gyerekek már évek óta napjaik nagy részét az iskolapadban töltik.

Mire számíts? Támogatást nyújt a serdülő fiatalok érzékeny időszakában, elősegíti a kamasz szocializációját, érzelmi, értelmi, erkölcsi és lelki fejlődését. Mindannyian békére, harmóniára, szeretetre és megértésre vágyunk. Felmerül a kérdés: "de hogyan érjük mindezt el?". A Tiniknek a jóga ehhez lehet egy eszköz, aminek segítségével az életüket teljesebbé tehetjük.

Ajánlott korosztály: 7+

További információ: Prohászka Ági 06 20 925 2208

YIN Jóga

Jellemzője, hogy hosszan tartunk ki bizonyos testhelyzeteket, ászanákat. A jin a női minőséget, a passzívat, a befogadót, stabilat, földelődő minőséget foglalja magába, de egyáltalán nem női jóga irányzat. A jin jóga egy passzív jóga, amely kiegészítője lehet más aktív, dinamikus mozgásformáknak. A gravitációt és a test súlyát használja miközben teljesen beleengedjük magunkat egy ászanába. A kötőszövetekben található meridiánok eközben erős nyomást kapnak, majd a póz elengedésével felszabadul a nyomás alól és elindul az áramlás a meridiánokban. A meridiánjainkhoz kapcsolódnak a gyakorlatok, így a pózok hosszú kitartása által megtapasztalhatjuk a jin jóga pozitív hatását. Ilyenkor a test és a lélek is pihen. A yin minőségében történő gyakorlás mindkét nem számára további extrákkal is bír. A nők számára különösen áldásos. A mai maszkulin világban egy hatékony segítség, hogy a nő visszatérjen a saját lágyságához, gyengédségéhez, és újra felfedezze az elengedés misztériumát. Tapasztalatok igazolják, hogy  jótékonyan hat a női szervekre, harmonizálja a hormonális működést, így segít a menstruációs problémákon, és hasznos a menopauza idején is. 
A férfiak számára az órán történő ellazulások révén a kényszeres kontrollt, és sok más férfi "defektet" képes kitisztítani az emberből. A túl sok yang energiát finoman helyre billenti, és újjáéleszti a kreativitást.
Férfiak! Saját, bennetek rejlő yin minőségeitek minél hamarabb fedezitek fel, fogadjátok el, és tanuljátok meg használni, annál hamarabb lesz lehetőségetek egy kiegyensúlyozott, nem pedig egy kiegyensúlyozó párkapcsolatra. 

Mire számíts? Elmélyülésre, minőségi időre, megbékélésre, önelfogadásra, önfeltárásra. Nagy tanításra az elfeledettnek hitt gyengédségről - mindezt úgy, hogy önmagunkkal szemben kell gyengédnek lennünk.

Ajánljuk: kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül azoknak, akik folyamatos fizikai/mentális igénybevételnek vannak kitéve; aktív sportolóknak, akiknek merevek és kötöttek az izmaik.

További információ: Prohászka Ági 06 20 925 2208 

LoveYourBelly hasizom fejlesztő- és regeneráló betanuló tréning, otthoni gyakorláshoz:

Egyéni foglalkozások, tanácsadások

Emeletünkön 6 db szobában várnak Szakembereink egyéni foglalkozásokkal.

Testtartás elemzés, mozgásszervi állapotfelmérés, egyéni funkcionális Pre- és Rehabilitációs tréning; 
Gyermek komplex mozgásterápia; 
Tanulási coaching;
Szülés felkészítés, Kismama masszázs, szülés utáni regenerációs program; LoveYourBelly hasizom fejlesztő- és regeneráló betanuló tréning otthoni gyakorláshoz;
Triggerpont kezelés; Kinesiology Taping/ Sporttapping, Köpölyözés; 
Energetikai kezelések;
Nehézfém kivezetés a szervezetből; 
Táplálkozási és életmód tanácsadás; 
Talpanalízis - talpreflexológia alapokon;
Biorezonancia;
Mentálhigiéné; 
Kineziológia, gyermek kineziológia,Stresszkezelés,
Life Coaching; Spirituális Coaching;
Földsugárzás mérés (Radiesztézia);
Asztrológiai tanácsadás; Spirituális VálszTerápia (SVT);
Masszázsok széles választéka; csontkovácsolás;
Esküvő, családi és portré fotózás.

Elérhetőségek: Szakembereink