Órarend

A stúdió nyitva tartása a programokhoz igazodik. Kérünk időben érkezz! 
Óráinkra bejelentkezni nem szükséges.

! AKTUALITÁSOK !

#vigyázzunkegymásra

Ebben a kialakult érzékeny helyzetben a Jógastúdió Oktatói úgy gondoljuk, hogy azzal tesszük a legjobbat, azzal vigyázunk a legjobban egymásra, ha az OTTHONMARADÁST támogatjuk.
Így nagyon- nagyon szomorúan, de meghoztuk a döntésünket, és a Stúdiónk, amíg a helyzetünk nem javul, bezár.
Azoknak, akik rendszeresen jártak hozzánk az utóbbi időben, az időkorlátos bérleteiket kérésre természetesen meghosszabbítjuk. De ha van rá lehetőség, és támogatnál minket, támogathatod az önkéntes bezárásunkat azzal, hogy nem élsz majd ezzel a lehetőséggel.
Pánikra egyenlőre nincs ok, és a magunk részéről igyekszünk mindent megtenni, hogy így is maradjon, és együtt megelőzzünk egy kezelhetetlen helyzetet!
Az egyéni konzultációkat, programokat emeleti szakembereinknél telefonon tudjátok egyeztetni, hiszen legtöbbjük online is tud tanácsadást tartani, ill. az egyéni programok kevésbé kockázatosak.
Viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy ebben a felfokozott szituációban, negatív híráradatban, ha lehet, még nagyobb szükségünk van arra, hogy ha csak egy kis időre is, de kicsekkoljunk, magunkba szívjuk a jót, elcsendesedjünk. Ezért minden nap Veletek leszünk virtuálisan, fotózunk, írunk Nektek, hogy mi hogyan és miképp élünk (az egyenlőre önkéntes) házi karanténünkben. Facebook oldalunkon várunk: https://www.facebook.com/jogavelence/

Online óráinkat megtalálod itt: https://www.facebook.com/groups/826235141121512/?source_id=1972810589610714

ZÖLD: könnyebb órák, KÉK: haladóbb órák, PIROS: erős órák, RÓZSASZÍN: gyermek foglalkozások

Melyik órán mi történik? ITT elolvashatod! 

Órarenden kívüli programjaink kicsiknek, nagyoknak, családdal, baráttal, Énidőnek itt: