Órarenden kívüli programjaink részletes eseményei,

workshopok, műhelyek, szabadtéri programok kicsiknek, nagyoknak, családdal, baráttal vagy Énidőnek:

Energetikai tisztítás alaptanfolyam

2018.09.30. vasárnap 14:30-17:30-ig

Ha ezt a leírást olvasod, valószínű te már tisztában vagy vele, hogy az ember nem csak test, hanem tartoznak hozzá egyéb, általában nem látható részek is, mint például a lélek vagy a szellemi létező részünk. Bár ezek a részeink általában nem láthatók, de ugyanúgy be tudnak koszolódni, meg tudnak sérülni, mint a fizikai test - ennek pedig hatása van a hétköznapjainkra.
Ha a fizikai testet nem tisztítjuk rendszeresen, a higiénia hiánya táptalaj a betegségek számára. Ha a fizikai test sérül, akkor nem tud egészségesen működni, nem tudjuk ellátni a feladatainkat, nem tudjuk élvezni az életet. Ugyanígy működik ez a lélekkel és a szellemi részeinkkel is, csak más formában jelentkeznek a tünetek. Mint például:
álmatlanság vagy rémálmok
ingerlékenység, dühkitörések
kétségbeesés, kilátástalanság
szomorúság, félelem, aggódás
magatartás zavarok: agresszivitás, túlzott befelé fordulás
hangulatingadozás, szétszórtság
étkezési zavarok
stb.

Kinek való?
Ha napi szinten emberekkel foglalkozol, rengeteg mindenkivel kerülsz kapcsolatba nap mint nap. Már azt is észrevehetted, hogy sokszor átveszed az emberek feszültségét, szomorúságát, ingerültségét - és aztán nem tudod letenni, mikor hazamész. Arról nem is beszélve hogy sokszor teljesen kimerülsz, néha indokolatlanul. Az energetikai tisztítás technikái abban segítenek, hogy le tudd választani magadról mások hangulatainak lenyomatát és visszavedd tőlük az energiád ami náluk maradt a nap során. (Így a következő vendégnek, kilensnek, vásárlónak sem adod további amit az előzőektől "összeszedtél").
Orvosok, pszichológusok, coachok, tanárok, óvónők és bölcsődei gondozók, szociális segítők, masszőrök, gyógytornászok, edzők, fodrászok és kozmetikusok, ügyfélszolgálati dolgozók, felszolgálók, bolti eladók... gyertek!
Ha úgy érzed, már mindent kipróbáltál, de még mindig egy bolondokházának tűnik a családi hangulat... tanuld meg, mit tehetsz energetikailag azért, hogy helyreálljon a családi béke. A gyerekek viselkedési zavarai és a felnőttek hangulatingadozásai egyaránt javulnak tőle, ha tudatosan használod ezeket a tisztítási technikákat. Ezek mellett a hangulati és viselkedésbeli hullámzások mellett egyre gyakrabban kerülnek a környezetünkbe olyan érzékeny emberek - főleg a gyerekek, de egyre gyakrabban a felnőttek is - akik látnak, érzékelnek is különböző dolgokat a fizikain túli dimenziókból. Ez ijesztő lehet gyerek és felnőtt számára egyaránt, hiszen a köztudatban nincs arra minta, mit kell ilyenkor tenni, hogy megszűnjön a probléma. Az ilyen helyzetek kezelésére is támpontot ad ez az alkalom.
Ezzel a tanfolyammal azoknak szeretnénk használható tudást átadni, akik úgy érzik, többet szeretnének tenni magukért, a környezetükért napi szinten a harmónia fenntartásában.
A képzés hozzájárulási költsége 6 000.- Ft/fő, legalább egy héttel előre utalva csak 4 500.- Ft/fő!
A képzésen csak felnőttek vehetnek részt!
Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni. Jelentkezésed kizárólag a részvételi díj átutalásával válik érvényessé!
JELENTKEZÉS: a monikasobjak@gmail.com címen
BŐVEBBEN:
https://mindenstimmel.hu/energetikai-tisztitas-alapok/