Ajándékozz szépséget! 

A Dr. Hauschka ajándékutalvany az általad választott kozmetikai kezelésre lesz kiállítva. 

Kozmetika: Dr. Hauschka kezelések

Ezek a kozmetikumok egyedülállóak: válogatott, biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származó gyógynövények segítik a bőrt abban, hogy gondoskodjon saját magáról és regenerálódjon.Ezen termékekből álló kezeléseinket is igénybe veheted kozmetikánkban, hogy ne csak a tested, lelked, hanem a bőröd is Veled változhasson! 💚   

Bőrünk rendelkezik saját erőkkel, hogy táplálja és megújítsa magát. A Dr. Hauschka kozmetika egy egészen sajátos ápolási és kezelési koncepció: erősíti a bőr egészséges folyamatait és ritmusait, valamint védi a külső hatásoktól. A készítmények bőrünket védő, erősítő, megelevenítő, regenerációját segítő hatása minden életkorban nélkülözhetetlen. Nem célja, hogy látszólagos hatásokat érjen el, nem alakít ki függőséget. Minden bőr megtanul lépésről lépésre normális, egészséges bőrré válni.

https://www.drhauschka.hu

Kezelések:

Dr. Hauschka klasszikus kezelés

A lazítő lábfürdő, kar- és kézbedörzsölés, illatos borogatások mély légzést biztosítanak, ezzel ideális előkészítését jelentik a DR. Hauschka arckezelésnek. Mint a napi arcápolás, úgy a klasszikus kezelés is hármasságban zajlik: az arc tisztítása, majd iszapmaszkos mélytisztítása után a kezelés második része, a "szíve" a nyirokstimuláció. A finom, ritmikus kéz- és ecsetmozgásokkal végzett stimuláció frissítő, kiegyensúlyozó, méregtelenítő hatással rendelkezik. Harmadik fázisként ampullákat, majd ápoló készítményeket, pakolásokat, krémeket kap az arc és a dekoltázs bőre.

Időtartam: 120 perc * Ár: 14 900.- Ft.

Dr. Hauschka speciális kezelés tisztátlan, gyulladt bőrre

Intenzív kezelés, amel kifejezetten a tisztátlan, gyulladt bőr szabályozására szolgál. Alkalmazása 14 napos időközönként ajánlott, míg a bőr állapota normalizálódik.

Időtartam: kb 60 perc * Ár: 9 900.- Ft.

Dr. Hauschka revitalizáló kezelés

A revitalizáló kezelés tökéletes a fáradt bőr felpezsdítésére. Alkalmazása különösen átállási időszakban, például évszakváltáskor ajánlott.

Időtartam: kb 90 perc * Ár: 12 900.- Ft.

Egyéb kozmetikai szolgáltatások:

Szempillafestés: 1 300.- Ft.

Szemöldök festés: 1 300.- Ft.

Szemöldök szedés: 1 000.- Ft.

             További érdeklődés, bejelentkezés: Szabó Orsi Mesterkozmetikusnál a 06 30 654 8811 számon.