Kineziológia

Kineziológia, Gyermek kineziológia: Generációról generációra magunkkal hozunk viselkedésmintákat, amiket akarva akaratlanul is átveszünk szüleinktől/nagyszüleinktől, és tovább is adjuk azokat a gyermekeinknek. Sokszor megakadunk, nem tudjuk hogyan tovább, csak azt, hogy ilyen formában már nem szeretnénk tovább benne lenni életünkben, vagy tenni azt, amit éppen teszünk. Ilyenkor fontos megvizsgálni, hogy hogyan voltak benne eddigi kapcsolataikban, élethelyzeteikben, mi az, amivel elégedettek voltak, és min szeretnének változtatni. A kineziológia módszereinek segítségével ezekre a kérdésekre könnyen megkaphatjuk a választ. Különböző technikák segítségével feloldhatjuk azokat a blokkokat, amik gátolnak minket a kiteljesedésben.

Miben segít a kineziológia?

 A testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában.  A vitalitás és energiaszint növelésében.

 Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében.  Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában.

 A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában.

 A stresszek és félelmek kezelésében.

 A kommunikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában.

 Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában.

 Kapcsolataink mélyítésében.

 Munkahelyi, családi konfliktusok és szexuális problémák rendezésében.

 Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában. Életminőségünk fejlesztésében.

 Tanulási problémák kezelésében. Minden életkorban, életszakaszban alkalmazható.

A kezelés 60- 90 perces, a 60 perces 6 000.-/ alkalom, a 90 perces 8 000.- Ft/ alkalom.

Földsugárzás-radiesztézia: A földi élet sugárzási térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább. Bolygónk szüntelenül bocsát ki kisebb, nagyobb intenzitású sugárzásokat, melyek lehetnek egyaránt hasznosak és károsak. Megfigyelések szerint a betegségek 60-70 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. Ha valaki hosszú éveken át ugyan azon a helyen alszik, 3- 4 év alatt figyelmeztető jelek, míg 5-6 év alatt súlyos betegségek alakulhatnak ki. A földsugárzást mindenki saját magán is megfigyelheti. Állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztő rendszeri zavarok, vérnyomás problémák, allergiás panaszok. Aki éjfél és 03 óra között rendszeresen felébred, gyanakodhat arra, hogy ez a földsugárzás hatására történik. A földsugárzásokat bioenergetikai módszerekkel az aurában is lehet mérni. Egy aura mérés során meg lehet állapítani, hogy az ember milyen földsugárzásokban fekszik, ez hogyan hat az aurájára, mennyire kezdte ki az auráját. A radiesztéta a fekvőhelyek bemérésével és a kiváltó ok megszüntetésével - ágy áthelyezéssel, vagy árnyékolással - elősegítheti a gyógyulást és a panaszok megszüntetését. Forrás: bencze-marosi.hu

Energetikai kezelés:  életfolyamatokat támogat, támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát, az önmegismerést,  segíti az egészségi állapot megtartását, enyhíti a fájdalmat,  segít félelem, a harag, a méreg, az aggodalom, és a rossz hangulat legyőzésében,  könnyít a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdésében, növeli a teljesítőképességet,  pozitívan befolyásolja a környezetünkhöz való viszonyunkat, a könnyebb beilleszkedést,  serkenti a kreativitást. Minden életkorban, életszakaszban alkalmazható.

Reinkarnációs utaztatás: Az előző életeinkbe való visszatekintéssel, közelebb kerülünk Önmagunkhoz. Megértéshez jutunk a jelenünk- és emberi kapcsolataink terén. Feltérképezhetjük a jelen és múltbeli életeink összefonódásait.