Apartmanok: 

érdeklődés, foglalás, bejelentkezés: Törzsök Barbara 06 20 457 3630, torzsokbarbara@hotmail.com

Bal oldali apartman: ez az egységünk 12m2 amerikai konyhás nappalival, 12m2 hálószobával és egy 12m2 fürdőszobával rendelkezik. Egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy, egy franciaágy és egy pótágy szolgálja vendégeink kényelmes elhelyezését. Apartmanunk teljesen felszerelt, ágyneműről, törölközőről mi gondoskodunk. A privát, borostyán-, illetve nádkerítéssel határolt kertben kerti ülőgarnitúra is található vendégeink igényeinek megfelelően.

Jobb oldali apartman: ez az egységünk 25 m2 amerikai konyhás nappalival, egy abból nyíló 6 m2 hálókuckóval és egy 6 m2 fürdőszobával rendelkezik. Egy kétszemélyes kihúzható kanapéágy és egy franciaágy szolgálja vendégeink kényelmes elhelyezését. Klímás apartmanunk teljesen felszerelt, ágyneműről, törölközőről mi gondoskodunk. A privát, borostyán-, illetve nádkerítéssel határolt kertben kerti ülőgarnitúra is található vendégeink igényeinek megfelelően.

Apartman áraink: főszezonban (június 1 - augusztus 31.) és kiemelt időszakban: 25 000.- Ft / éj / apartman. Az év többi részében 20 000.- Ft / éj / apartman. Az ár a helyi idegenforgalmi adót nem tartalmazza. Ez 18 év felett fizetendő, amely összeg 430 Ft / fő / éj.
Foglalási feltételek: július 1 - augusztus 31. között minimum 4 éjszakára, az év többi részében pedig minimum 2 éjszakára lehet az apartmanokat lefoglalni.
Fizetési módok:érkezéskor készpénzben, átutalással. Pénznem: HUF, EUR.
Bejelentkezés: 14.00 órától 14.30 óráig.
Kijelentkezés: 11.00 óráig.
A bejelentkezés idejéről minden esetben egyeztetni szükséges. A fentiektől eltérő bejelentkezés is lehetséges.

A ház kerítése előtt a parkolás ingyenes. 

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük! Várjuk szeretettel!

Bal oldali apartman képei:

Jobb oldali apartman képei: